Origineel Kraamcadeau

Yeah! Er is een baby geboren of op komst. First things first, een superleuk origineel kraamcadeau scoren. Bekijk hier onze Mijlpaal Krasposters. Leuk voor jezelf of om te geven als uniek en origineel kraamcadeau. Hiermee maak je élke kersverse ouder blij!

Kies uit de verschillende designs en kies het perfecte kraamcadeau voor een jongen of meisje! 

Klik op een poster om te bekijken!

Genoemd als Origineel Kraamcadeau door:

Mini Miles Milestoneposter genoemd als origineel kraamcadeau in de Ouders van Nu Mei 2020!
Onze krasposters het perfecte originele kraamcadeau!
Onze krasposters Genoemd in de trendalert als must have voor de babykamer! Leuk als origineel kraamcadeau!
Ook op Kindermusthaves zijn wij getipt als nieuw en origineel Kraamcadeau! Het kraamkado van 2021! Voor wie bestel jij dit originele kraamcadeau? Morgen in huis!
met 200+ 5 sterren reviews weet je zeker dat je een uniek leuk en origineel kraamcadeau in huis haalt!

Origineel Kraamcadeau blog

6 Kraamcadeau Tips (+bonustip!)
6(+1) Kraamcadeau tips waar het mamahart gelukkig van wordt! Een knuffeldoekje of een rompertje is natuurlijk een superschattig geboorte cadeau en met een paar mini-sokjes zit je altijd goed. Maar wil jij een kersverse mama nu écht verrassen? Dan kom...
Lees verder
Geboorteposter als origineel kraamcadeau
Geboorteposters zijn populair! Je vindt ze in alle soorten en maten en zijn hét perfecte kraamcadeau. Maar ken je deze posters al? De babyposter van 2021, Nederlands, persoonlijk en gewoon héél erg leuk. Lees hier meer over deze nieuwste posters als origineel kraamkado.
Lees verder
Raamvisite en Originele kraamcadeaus
Kraamvisite tijdens corona. Lees hier hoe Priscilla Mesker, speelster bij ADO Den Haag dit heeft ervaren en hoe zij hiermee omgaat. Raamvisite is inmiddels een begrip, maar hoe ga je daar als kersverse ouder mee om? Lees het hier.
Lees verder

Wat is een Milestone Krasposter?

Met een Milestone Krasposter van Mini Miles leg je op een leuke maar vooral simpele manier alle belangrijk baby mijlpalen vast. Deze babyposters krijg je standaard geleverd in een luxe cadeaukoker (behalve de kleine A4 posters, dat is een echt brievenbus kraamcadeau). 

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Hang de poster op, noteer Naam, geboortedatum, -plaats, -tijd en gewicht en zie de poster veranderen van babyposter tot uniek en persoonlijk levensverslag van de baby. Door alle mogelijkheden de poster te personaliseren creëer je na een tijdje een écht uniek en persoonlijk kraamcadeau!

Uniek Kraamcadeau

Behaalt de baby een mijlpaal? Kras dan een vlakje open en noteerd de datum. Simpel, snel en perfect om elke dag even te genieten van alle mijlpalen die zijn geweest en die nog komen gaan. Onderaan elke poster kan je ook de lengte en gewicht van de baby noteren waardoor je op een supersimpelen manier een compleet verslag maakt. 

Babyposter of geboorteposter

De posters hebben leuke designs waardoor ze in echt élke babykamer passen. Zo geef je dus niet alleen een persoonlijk en leuk kraamcadeau maar ook een leuk kraamkadootje voor op de babykamer. Klik op één van de posters om ze te bekijken!

Kraamcadeau Meisje

Is er een meisje geboren of op komst? Wat leuk zeg, ga je dan voor een traditioneel roze kraamkado of kies je voor een unisex genderneutraal kado zoals iets groen of in Jungle Thema, of juist blauw? Waar je ook voor gaat, hier vind je een kraamkadootje in de juiste stijl. Bekijk de Flamingo pink krasposters of ga voor de populaire Jungle poster! 

Kraamcadeau Jongen

Zelf zijn wij trotse ouders van onze 2 jongens! Bij onze eerste, Ché, hangt de allereerste krasposter op zijn babykamer. Bij onze tweede zoon hebben we een Jungle poster opgehangen, de perfecte geboorteposter in zijn Jungle babykamertje. Ben je dus op zoek naar een origineel kraamkado of een originele geboorteposter voor een jongen. Ga dan voor een krasposter. Leuk voor nu, maar nog leuker voor later! 

Kraamcadeau Tweede kind

Zoals je inmiddels weet hebben wij twee jongens. Voor onze tweede kind, Kai, hebben we voor de Jungle Green krasposter gekozen. Past perfect in zijn kamer en onze erste zoon Ché is echt gek op dieren. Hij vindt het dan ook te gek als hij één van de mijlpalen van zijn kleine broertje kan openkrassen. Gelukkig moeten we hem daar nog een beetje bij helpen zodat wij ook wat krasplezier hebben. 

Maargoed, ben je dus op zoek naar een kraamcadeau voor een tweede kind dan is de krasposter ook erg leuk. Daarmee betrek je het eerste kindje op een leuke speelse manier bij de groei en ontwikkeling van zijn of haar broertje en zusje en versterk je daarmee de band tussen die twee kanjers! 

Zusje? Ga voor de Flamingo-poster of Jungle poster. 

Broertje? Kies dan een Mountain Blue of Jungle poster.

Kraamkado, Kraamcadeau, Geboortecadeau of Geboortekado

Hoe je het ook noemt of schrijft, we hebben er alles aan gedaan om het perfecte kraamcadeau te maken. Toen wij zelf in 2018 papa en mama werden kregen we door dat niet altijd net zoveel konden genieten en stilstaan bij al die mooie mijlpalen als dat we zouden willen. Daarom bedachten we de Milestone krasposters. Speciaal voor ouders die even rust willen nemen om écht te genieten van al dat moois!