Klachtenregeling

Erg vervelend om te horen dat niet alles naar wens is. Wij gaan er alles aan doen om jou alsnog tevreden te stellen. 

Goed om te weten is dat wij naar 100% tevredenheid streven. Dus wat er ook is, laat het ons weten. Alleen op die manier kunnen wij onze producten en dienstverlening verder verbeteren!

Wij zijn zeker van onze zaak en hebben het Webwinkelkeur Keurmerk. Zo weet jij zeker dat je klacht opgelost wordt!

Onze klachtenregeling ziet er zo uit:

Stap 1: 
Omschrijf je klacht kort en bondig in een email aan info@milestoneposter.com met als titel Klacht. Je kan ook op het emailadres klikken of HIER zodat een email automatisch wordt klaargezet.
Beschrijf als het kan in de mail over welk onderwerp je klacht gaat. Kies daarbij uit één van de volgende onderwerpen:

- Betaling
- Verzending
- Communicatie
- Product

BELANGRIJK! 
Om je klacht goed op te kunnen lossen hebben we minstens de volgende gegevens van jou nodig:
- Je naam
- Telefoonnummer
- Bestelnummer

Dat was het! Nu zijn wij aan zet en gaan wij voor jou aan de slag. 

Stap 2:
Binnen 24 uur ontvang je van ons een email met een gepaste oplossing! Denken wij dat we langer nodig hebben om je klacht goed te kunnen behandelen dan laten wij dit binnen 24 weten. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer wij informatie nodig hebben van externe partijen zoals PostNL, Klarna, Ideal, Mastercard etc. Uiterlijk binnen 14 dagen ontvang je dan een mail met de oplossing. Binnen totaal 30 dagen moet 100% van alle klachten opgelost zijn.

Stel dat...

Tot nu toe is het nog niet voorgekomen, maar mochten we er nou écht niet uitkomen dan is het zelfs  mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het darnaast voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het jou vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.