Over ons

Mini Miles | Over ons, kersverse en aanstaande ouder

Hi daar! Wat leuk dat je ons bezoekt. Waarschijnlijk ben je hier terechtgekomen omdat je benieuwd bent wie de gezichten zijn achter Mini Miles en de Milestoneposter. Nou gaat het natuurlijk niet om ons maar willen we ons graag even aan je voorstellen! 

Wij zijn Sherief, Marissa, Chédy en Kairo. Op de foto die hier boven staat zie je Kairo trouwens niet, die is pas geboren (27 juli 2020). Op ons instagram account zie je hem trouwens wel zo nu en dan voorbij komen. Volg je ons al?

Zoals je ziet is Chédy onze kleine en tegelijk onze grote jongen van inmiddels twee. Als kersverse ouders weten wij als geen ander hoe je leven veranderd als je papa of mama wordt. Toen wij te horen kregen dat we Papa en Mama werden hadden we beide een drukke baan. Marissa op kantoor en ik als Papa in de horeca. Druk was het, en nog drukker zou het worden! :)

Vanaf het moment dat onze baby geboren werd waren wij uiteraard dolgelukkig. Ons gezinnetje was compleet en meer dan ooit beseften wij hoe snel de tijd voorbij vliegt. We wisten al dat de tijd snel ging maar als je dan eindelijk ouder bent zie je voor je ogen hoe snel je baby groeit en al snel geen baby meer is. 

De momenten dat wij even stil konden staan bij de groei en ontwikkeling van onze kleine en dit samen delen was op dat moment dan ook ons meest kostbare bezit. Al die eerste keren. Het eerste lachje, het eerste tandje, hapje, badje, de eerste keer buiten en de eerste keer op vakantie tot het allereerste stapje. Mooier kan niet! Soms heb je als ouder helaas niet altijd de kans of de tijd om van al die momenten te kunnen genieten.

Toen we dat doorkregen en zelf soms van die kostbare momenten hadden gemist kwamen wij op het idee van Mini Miles. Met Mini Miles willen wij voor aanstaande en kersverse ouders unieke geluksmomenten creëren, momenten waarbij je even stil kan staan bij dat nieuwe leven en daar oprecht van kan genieten. Het idee van de Milestoneposter is vanuit die gedachten geboren.

Wij hopen dat wij onder andere met deze poster ouders met een onwijs druk en hectisch leven even kunnen laten genieten van al die mooie momenten.

Graag horen wij van jou wat je van ons idee vindt en hoe jij denkt ons te kunnen helpen met het bereiken van deze doelen. Of wil je graag meer van ons weten, heb je vragen of opmerkingen. Laat het ons weten door contact op te nemen!

Of klik natuurlijk hier om de Milestoneposter te bekijken.

Have fun!

Team Mini Miles

Sherief, Marissa, Chédy en Kairo