Een origineel kraamcadeau om te geven of te krijgen

BLOG | Een origineel kraamcadeau om te geven of te krijgen-MiniMiles

Als je op kraambezoek gaat, moet je natuurlijk een kraamcadeau meebrengen. Het vinden van een origineel kraamcadeau of babyshowercadeau vind ik altijd wel een dingetje. Je wilt namelijk dat jouw cadeau wel opvalt bij de kersverse ouders en dat ze er écht wat aan hebben. Dus wat geef je dan? Ik heb nu een superleuk origineel kraamcadeau gevonden!

Belangrijke mijlpalen vastleggen

Iedere kersverse ouder krijgt het eerste levensjaar van hun baby te maken met allemaal belangrijke mijlpalen. En die wil je vastleggen! Het zijn belangrijke geluksmomentjes om even bij stil te staan. Denk aan het eerste lachje, het eerste tandje, de eerste stapjes of het eerste hapje.  Alle ouders willen dit vastleggen voor later. Nu zijn er al veel producten waarmee je de mijlpalen van het eerste jaar van de kleine kunt vastleggen, zoals mijlpaal kaarten of een babyboek. Ook leuk, maar dat soort cadeaus krijg je ook vaak dubbel. Dat gebeurde bij mij in ieder geval, bij beide kinderen.

Nét even wat anders dan andere mijlpaal cadeaus

De Mini Miles poster is nét even wat anders dan alle andere producten waar je mijlpalen mee kunt vastleggen. Je personaliseert de geboorteposter door in het wolkje de naam van de kleine en de geboortedatum in te vullen. Op de poster zijn 26 plaatjes te vinden, allemaal bedekt met een gouden kraslaag. Je kunt ieder bijzonder moment met je kleine voor altijd koesteren door een laagje weg te krassen van een belangrijke behaalde mijlpaal. Bij elk plaatje vul je de datum in wanneer de kleine de mijlpaal heeft behaald. Het leuke aan de Mini Miles poster is dat je niet alleen de mijlpalen vastlegt, maar je kunt ook de groeicurve bijhouden! Dat is zoveel leuker dan steeds te moeten kijken in het boekje van het consultatiebureau. De poster gaat dus echt ‘leven’ door alle mijlpalen die je stapje voor stapje toevoegt.

Uniek gepersonaliseerd dagboek voor later

Met de Mini Miles poster creëer je gedurende het eerste jaar van je baby een prachtig gepersonaliseerd naslagwerk voor later. Je kunt de poster helemaal bewerken en personaliseren zoals jij wilt. Je legt op deze manier in een uniek dagboek heel nauwkeurig alle belangrijke mijlpalen vast. Anderen die de poster zien, zullen er dus ook gegarandeerd op reageren. “Dus hij liep al met 11 maanden?!” of “Wat leuk die eerste vakantie in Spanje, hoe was dat?” Mooie momenten om even bij stil te staan, over te praten en te koesteren! Want, het is een cliché, maar o-zo-waar: de tijd dat je kleintje echt klein is, is zo voorbij! Die van mij zijn inmiddels 6 en bijna 4, dat ik me soms afvraag: waar is de tijd gebleven?

De Mini Miles poster wordt trouwens verzonden in een luxe cadeaukoker met gouden accenten. Door de mintgroene kleur is de mijlpalen poster geschikt voor jongens als meisjes.

En weet je wat ook zo fijn is aan de Mini Miles poster? Het is niet alleen een leuk origineel kraamcadeau voor het eerste jaar van het kindje, maar een leven lang! Zodra hij helemaal klaar is, stop je hem terug in de koker of lijst je hem gewoon in! (Tip: hij past een Ikea-lijst. Handig!).

Ik ben zo enthousiast geworden dat ik de poster niet alleen heb besteld om cadeau te geven, maar dat ik er ook 2 heb besteld voor mijn kinderen. Ik ga alles wat ik heb opgeschreven over hun eerste levensjaar op de posters verwerken. Dus wil je iemand verrassen met dit originele kraamcadeau of wil je hem jezelf cadeau doen? Bestel de Mini Miles Milestoneposter als origineel kraamcadeau dan snel hier op de site!

Meer inspiratie opdoen? Check dan deze kraamcadeau tips!

 

Kirsten

Moeder van Mats (6) en Milou (bijna 4)