Aanstaande Mama | Sylvie 32

Aanstaande Mama | Sylvie 32

Wanneer wordt je mama?
Ik ben al zeer trotse mama van 2 jongens. Mijn oudste zoontje Ilias (3,5) en ik ben een trotse sterrenmama van onze Milay(1). Ons Regenboogbroertje wordt verwacht in april. Yup een real boysmom en zo trots op ook!

Waar maak je extra druk om nu je weer moeder wordt?
Of alles wel goed zal gaan. Helaas na de nare ervaring van vorig jaar is dat echt mijn grootste zorg deze zwangerschap. Alles verloopt tot op heden prima en voel me ook super goed. Maar toch zal de rust er voor mij pas zijn als wij ons broertje in ons armen mogen sluiten.
 
Is de kinderwagen al uitgezocht?
Heerlijke vraag want ik heb lang getwijfeld om een nieuwe te bestellen. Want wat zijn ze verander in 3,5 jaar tijd zeg. Maar we hebben toch besloten om de kinderwagen van ons zoontje Ilias gewoon te gebruiken voor hun broertje. Want hij is nog steeds mooi en praktisch.
 
Volgens anderen wordt ik de beste moeder van de wereld omdat…
Volgens mijn zoontje van 3,5 ben ik dat al, want ik ben de liefste 😊
 
Wat gaat straks het meest veranderen?
Euhm, het zal even zoeken zijn hoe het zal gaan met 2 kindjes in huis en dat we dan met z’n vieren in huis zullen zijn.
 
Wat blijf je vooral doen als je moeder bent van 2?
Genieten… genieten van de tijd met de kinderen. Genieten van de tijd voor me zelf.
Genieten dat ons gezinnetje compleet is. Genieten van alle mooie momenten die we zullen beleven.
 
Wat kan écht niet meer als die kleine er is?
Uitslapen haha, ik ben zo een grote slaapkop 😊
 
10 Poepluiers per dag verschonen of 10 keer per nacht wakker?
Doe maar beide ik ben een mama die echt alles zo goed mogelijk wil en zal proberen te doen voor de kleintjes.
 
Kraamvisite, kraamfeest of Gender reveal party?
Heerlijk 😊 ik hou van feestjes organiseren… werk graag alles uit tot in de detail.
Ik ga helemaal los als ik iets kan organiseren. Dus ieder gelegenheid is een gelegenheid om een thema uit te werken. Dus… alle feestjes doe ik aan mee!
 
Draagzak of kinderwagen?
Ik heb bij mijn oudste kindje ook geen draagzak gebruikt. Ik ben eerder een kinderwagen mama. Puur persoonlijk, maar ik vind het zielig om die kleintjes zo te zien hangen. Natuurlijk is ieder kind anders en ik ben benieuwd hoe deze zal zijn.
 
Met welk simpel of juist origineel kraamcadeau kunnen mensen jullie blij maken?
Eigenlijk maakt me dit helemaal niet uit. Belangrijkste vind ik dat je geliefde mensen komen en genieten van de kleine en het kleintje van hun. Dit zijn voor mij de kostbaarste dingen in het leven. Want het leven is sowieso veel te kort.
 
Iets wat je wilt zeggen tegen je baby? Heb je een gezegde, spreuk, motto of quote waarnaar je leeft?
Wat ik tegen mijn baby’tje zeg is dat hij meer dan welkom is! Heel geliefd zal zijn.. door zijn grote broer en familie. Maar ook dat hij een broer heeft die voor de rest van zijn leven over hem zal waken.
 
En dé ultieme tip voor aanstaande of kersverse moeders?
Geniet! Ze zijn veel te snel veel te groot!

Laat hieronder een leuke reactie achter voor Sylvie!

 

Lees hier meer Blogs en verhalen van aanstaande en kersverse ouders. Ook kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je nooit wat hoeft te missen! Of bekijk natuurlijk de Mini Miles Milestoneposter, ons kraamcadeau voor alle aanstaande en kersverse ouders.